İçeriğe geç

Denizli Deri İhtisas ve Karma Çevre Danışmanlık ve Atıksu Hizmetleri

Denizli ilinde işletmede olan Denizli Deri İhtisas ve Karma bölgesindeki firmalara, çevre mevzuatı uyumundan atıksu arıtma çözümlerine kadar çevre mühendisliği hizmetleri sunuyoruz.

Denizli Deri İhtisas ve Karma hakkında

Denizli Deri İhtisas ve Karma atıksu ve altyapı

  • Atıksu: Bölgede 2000 m3/gün kapasiteli endüstriyel atıksu arıtma tesisi hizmet vermektedir (denizliderikarmaosb.org.tr)
  • Atıksu: Çamur, burgu pres (Huber SE) ile mekanik olarak susuzlaştırılmakta ve %35~39 kuru madde içeriğinde elde edilmektedir (dosb.org.tr)
  • Altyapı: Bölgede Elektrik İşletme, Kullanma Suyu ve İtfaiye birimleri bulunmaktadır (denizliderikarmaosb.org.tr)
  • Yönetim hizmeti: Bölge yönetimi, firmaların tüm çevre faaliyetlerine tam destek vermektedir (denizliderikarmaosb.org.tr)

Bölgenin atıksu altyapısına bağlanan firmalar, OSB yönetiminin bağlantı ve deşarj şartlarını sağlamak zorundadır. Firmanızın atıksuyunu analizle değerlendirir, gerekirse ön arıtma tasarlar ve kurarız.

Bilgiler OSB’nin kendi yayınına ve kamu kaynaklarına dayanır; kaynağı bilinen maddelerde kaynak yanında belirtilmiştir.

Denizli Deri İhtisas ve Karma firmaları için çevre yükümlülükleri

Bölgedeki işletmeler faaliyetine göre çevre izni EK-1 veya EK-2 listesinde yer alabilir. Bu durumda çevre yönetimi hizmeti gerekir; atıksuyu için de paket arıtma veya projeye özel tesis tasarlarız.

Sık sorulan sorular

Denizli Deri İhtisas ve Karma atıksu arıtma tesisi var mı?

Bölgede 2000 m3/gün kapasiteli endüstriyel atıksu arıtma tesisi hizmet vermektedir. Çamur, burgu pres (Huber SE) ile mekanik olarak susuzlaştırılmakta ve %35~39 kuru madde içeriğinde elde edilmektedir. Bölgedeki firmanızın atıksuyunun bölge şartlarını sağlayıp sağlamadığını analizle belirler, gerekirse ön arıtma tasarlarız.

Denizli Deri İhtisas ve Karma firmaları çevre yönetimi hizmeti almak zorunda mı?

Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği EK-1 veya EK-2 listesinde yer alan işletmeler çevre yönetim birimi kurmak ya da çevre danışmanlık firmasından hizmet almak (EK-2’de personel istihdam etmek de mümkün) zorundadır. İşletmenizin listede olup olmadığını faaliyet konunuz ve kapasitenizle birlikte değerlendirir, yazılı olarak bildiririz.

OSB iletişim bilgileri

Denizli Deri İhtisas ve Karma: Kaklık Mah. Ahi Evran Cad. No:1 Honaz - Denizli
Telefon: (258) 263-4058 · E-posta: denizlideriosb@gmail.com · www.denizlideriosb.org.tr

Kaynak: OSBÜK OSB listesi. Bu sayfa OSB yönetiminin resmî sayfası değildir.

Denizli Deri İhtisas ve Karma firmaları için çevre desteği

Çevre yönetimi hizmeti, izin dosyaları ve atıksu çözümleri için bizimle iletişime geçin.

Teklif iste
Teklif iste